Vi bruger Cookies

Ved at benytte gartnertidende.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Økologihaven har en række krydderurter med til Food Contest i Herning den 3. og 4. november 2015. (Foto: Gloria Mundi)

1.300 produkter klar til årets Food Contest

De mange produkter smages på af 150 dommere i Herning. En del produkter er fra frugt- og grøntbranchen.

Cirka 1.300 produkter fra 38 udstillere er tilmeldt International Food Contest, der finder sted 3.-4. november i Messecenter Herning. 150 dommere skal bedømme de mange produkter.

I år er der cirka 100 produkter med i food-afdelingen, som dækker blandt andet frugt, grønt, vin, øl og kødpålæg. Arrangørerne forventer cirka 3.000 gæster, der også kan se på det nyeste inden for maskiner, emballager og udstyr med fokus på levnedsmiddelindustrien.

De bedste produkter præmieres med guld-, sølv- og bronzediplomer og ærespræmier, og diplomerne må vises på produktets salgsemballage.


Frugt- og grøntprodukter

En række produkter fra frugt- og grøntbranchen er også med i FoodContest. Det drejer sig om:

  • Krydderurter fra Økologihaven
  • Saft fra Antons
  • Marmelade og saft fra Samsø Bær
  • Most og juice fra Naturfrisk
  • Sirup fra Honinghuset Ærø
  • Salsa fra Rynkeby Foods
  • Frugtvine fra Skærsøgaard Vin, Frederiksdal Kirsebærvin, Nyholmgaard Vin.


I år uden FoodTech

Food Contest, der tidligere hed Landsmejeriudstillingen, skiftede delvist fokus i 2011, da der for første gang blev åbnet for andre fødevarer end mejeriprodukter.

Food Contest holdes hvert år. Hver anden gang sker det i samarbejde med teknologimessen FoodTech, og så svulmer arrangementet op - sidste år var der således cirka 250 udstillere og 10.000 gæster.